Dr. Feelgood Olej z granátového jablka BIO RAW 100ml zo semien sklo


Dr. Feelgood

Liečívé vlastnosti granátového jablka sú známe od pradávna v krajinách Blízkeho východu, v Indii, Číne ale aj v Stredomorí. viac

Kód produktu: OL004EDoprava už od 2,90 Eur, ZDARMA u objednávok nad 70,00 Eur

13,90 Eur

Skladom
ks
(7 ks na sklade)
Dr. Feelgood

Liečívé vlastnosti granátového jablka sú známe od pradávna v krajinách Blízkeho východu, v Indii, Číne ale aj v Stredomorí. viac

Kód produktu: OL004EDoprava už od 2,90 Eur, ZDARMA u objednávok nad 70,00 Eur

Dr. Feelgood Olej z granátového jablka BIO RAW 100ml zo semien sklo

Zázrak pre ženy v menopauze

Liečívé vlastnosti granátového jablka sú známe od pradávna v krajinách Blízkeho východu, v Indii, Číne ale aj v Stredomorí.

V ajurvédskej a tradičnej čínskej medicíne je granátové jablko cenné liečivo najmä z nasledujúcich dôvodov:

  • olej zo semien granátového jablka má veľmi pozitívny vplyv na kardiovaskulárnu sústavu, pôsobí proti arterioskleróze, znižuje tvorbu škodlivého cholesterolu, pomáha na hypertenziu, cukrovku / diabetes a osteoporózu
  • má veľmi vysoký obsah rastlinných hormónov, ktoré sú pozitívne pre mužov aj ženy. Kvôli obsahu týchto hormónov dosahuje veľmi pozitívne výsledky pri liečbe menopauzálnych symptómov (návaly horúčavy, potenie, zmeny nálady, vaginálna suchosť a znížené libido)
  • osvedčilo sa jeho užívanie pri osteoporóze, ktorá vzniká na báze hormonálnej nerovnováhy
  • rovnako výborné výsledky sú dokázané pri predmenštruačnom syndrome (PMS)
  • prispieva k prevencii rakoviny prsníka a má celkovo pozitívny vplyv na hormonálnu rovnováhu
  • je fantastický na starnúcu pokožku, pôsobí proti vzniku vrások a už existujúce vrásky viditeľne vyhladzuje (treba ho vtedy užívať aj zvnútra aj natierať zvonka)
  • zlepšuje hustotu elastínových vlákien v pokožke (proti zvädnutiu pleti). Je účinný už v 10% koncentrácii v bežnom kréme alebo telovom mlieku

Použitie

  • 1 kávová lyžička 2x denne
  • na kozmetické účely sa odporúča nanášať nezriedený na tvár a krk (večer na vyčistenú a navlhčenú pleť), alebo pridať do pleťového krému (je účinný už pri 10% koncentrácii)

Podľa Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 a č. 432/2012 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách nesmieme u rastlinných olejov ako potravín podávať informácie týkajúce sa diagnózy, ani uvádzať tvrdenia o liečivých účinkoch výrobku na ľudský organizmus. Naše informácie sú prevzaté z dostupných a overených zdrojov na internete, od výrobcov rastlinných olejov, z referencií od našich zákazníkov a nenahrádzajú liečbu určenú lekárom. Informácie nereprezentujú lekárske, alebo iné zdravotnícke postupy a názory. Ďakujeme za porozumenie.

Zloženie

100% Punica granatum seed oil

Krajina pôvodu: Turecko

Balenie: 100ml / tmavé sklo

Certifikáty

  Ekologické poľnohospodárstvo EU

Parametre

Veľkosť balenia 100ml
Certifikáty Ekologické poľnohospodárstvo EU